fbpx


DA / EN

TAoT Erhverv

TAoTs tilbud til virksomheder og organisationer anvendes kreative og kunstneriske metoder til at ændre uhensigtsmæssige vaner til konstruktive og brugbare arbejdsformer, forbedre arbejdsklima og forvandle indre og/eller interne modstande til værdiskabende ressource.

TAoT tilbyder skræddersyede workshops til erhvervsvirksomheder

Kontakt os her

— og få mere at vide om workshops, forløb og priser!

TAoT Erhverv tilbyder workshops til virksomheder og deres medarbejdere

Om TAoT´s workshops

I virksomheder og organisationer sker det indimellem at der opstår træghed, manglende inspiration eller ligefrem knuder i kommunikationen og i samarbejdet, i afdelingen, teamet eller leder og medarbejder imellem. Eller der kan opstå behov for nye måder at skabe forretning på sammen. Eller leder mangler ganske enkelt nye perspektiver og nye veje at gå i lederskabet..

Gennem udviklede metoder skaber vi dialog og praksis, der kan bearbejde de mere komplekse og emotionelle lag, som ofte kan eksistere mellem medarbejdere og mellem ledere og medarbejdere. Der vil blive arbejdet med forskellige kunstneriske formsprog som f.eks musik, stemme, drama, bevægelse, billedsprog og tekst.


Vores workshops og procesforløb giver nye og inspirerende redskaber til håndtering af problematikker, der umiddelbart kan virke uoverskuelige og bremsende for virksomhedens udvikling og resultater.  Aktiviteterne understøtter en kultur, hvor komfortzonen udvides til alles bedste, og hvor alle trænes i at ”spille

hinanden gode” – med afsæt i egne unikke kompetencer.
Processen opleves som anderledes og til tider udfordrende, men rummet og metoderne vi arbejder med er designet til at skabe tillid, indre ro og væren i nuet – og åbner op for nye tilgange til personlige ressourcer, fællesskabsfølelse, styrket sammenhold og motivation til vedholdende at løfte i flok.
TAoTs workshops udføres af professionelle kunstnere og facilitatorer med et solidt teoretisk og praktisk fundament.

Hør mere om muligheden for samarbejde

Kim Tingleff Bruun
Tlf: 21700151

Mød vores samarbejdspartnere

Følg os

Få seneste

nyt fra TAoT

Få besked så snart billetsalget starter

Vi skal lige have de sidste ting på plads før vi kan åbne for billetsalget. Så skriv dig på listen og vær blandt de første der får besked.

Tak for din interesse. Du modtager en e-mail, så snart vi åbner for billetsalget.