fbpx


DA / EN

Program Sanseteket

Program for SANSETEKET — LIVETS SKOLE, Kulturnatten 2022

17.00 -19.00 Ritual – Hjertelig velkomst til Sansetekets besøgende

V/ Maja Ejrnæs og Kirsten Kaagaard (performancekunstnere i bl.a. Sisters Academy).
Lokation: Udendørs areal omkring skolebygning.

KÆLDER:

17.00 – 23.00 KORRIDOR

Udstilling & levende installationer v/foto- og videokunstner Maiken Kildegaard. Oplev et fascinerende univers af visuel kunst og iscenesat tableau krydret med toner af mystiker og komponist m.m. Hildegard Von Bingen – fremført af musiker Sara K. Trier på saxofon.

“I efterladte Rum – Hvileløst vandrende – Fra den ene Erindrings Tærskel – Til den anden – Væg til Væg. Tæpper tykke af tid
og støv – Fra de efterladte Rum – Du lod dørene stå åbne til”.

Lokation: Omklædning, Rengøringsrummet, Fyrrum, Værelse X

17.30 Abemandens hule

Følg med Aben ind i Brønshøj Gamle Skoles gemmer og oplev en euforisk banquet af Sansetekets mange stemmer, poetiske indslag, musik og performance.
Lokation: Gymnastiksal

17.45 Kunst Som Empowerment

Præsentation af tekster og livsoplevelser i en tid med psykiatrisk behandling v/ unge psykiatribrugere fra projektet EMPOWERMENT DRAMA PSYCH! i samarbejde med Lotte Arnsbjerg/ The Art of Transformation & Center for Kunst og Mental Sundhed.

Medvirkende: Simon Egeskov, Sidsel-Jo Faber, Roberta Korse og Rike Freyermuth. Instruktion: Lotte Arnsbjerg. Projektet er et 1-årigt pilotprojektet realiseret med støtte fra Velux Fonden.

Lokation: Gymnastiksal

STUEPLAN

18.00 – 23.00 Transition

Indgangsportal til Najas rum – tag plads på et lammeskind og nyd den smukke videoanimation skabt af kunstner Sara K. Trier (Det Kongelige Danske Kunstakademi).
Lokation: 02

18.07 – 22.00 Najas Requiem – Den Videre Læring

Glid ind i dejlige minder om et menneske du har haft kær, medbring gerne et billede eller flere som kan hænges op i installationen til fejring af dine kære, og/eller skriv et brev til en du mindes med kærlighed – eller bare indsug det kærlige nærvær i Najas rum, hvor Neal Ashley Conrad samler bindeled til det uvisse.

Neals datter Naja omkom ved et fald fra en bjergskråning på Lofoten Juli 2021, og Sanseteket bryder i dette rum med dødens tabu og inviterer til fejring af livet som fortsætter i det levende minde i os (og hvem ved, også omkring os?).

I Najas rum er opstillet to røde skrin – et til de skrevne breve som ikke ønskes læst op, og et til de breve, som ønskes læst op af Sansetekets stemmer sidst på aftenen.
Lokation: 04

18.30 & 19.30 & 20.30 Lohmanns Salon – På Sporet Af Den Tabte Tid

Højtlæsning af storværket “På Sporet Af Den Tabte Tid” ved Marcel Proust – læst af skuespiller og sanger Jesper Lohmann – i samspil med barokmusik ved det 16-årige stortalent Julius V. Hartung på clavichord. Jesper læser i 7 minutter. Derefter spiller Julius, også i 7 minutter.
Lokation: Børnehaveklassen

Embracing The Root

Musikteater med dukkespil v/ NYC komponist og musiker Carman Moore, skuespiller, vokalist og dramatiker Lotte Arnsbjerg, dukkemager, dukkespiller, scenograf og instruktør Rolf Søborg Hansen, dukkespiller og skuespiller Evi Arnsbjerg Brygmann.

21.00 Embracing The Root – Ceremoni

Lokation: Branddør

21.15 Embracing The Root – Performance

Lokation: 01

22.00 Embracing The Root – Ceremoni

Lokation: Branddør

22.15 Embracing The Root – Performance

Lokation: 01

1. SAL

19.00 – 23.00 Eksistenser i huset

Oplev mystiske karakterer, detektiver på jagt efter en forbryder, musik og sang, monologer og karaoke, væsener og masker.

Mød bl.a. “Kvinden med den tunge kuffert” (Kirsten Schjødt), Jordmanden (Rasmus Pold), Klokkeren (Rasmus Braun), de to detektiver (Marcs Descours & Hana Shuan), Musikstykket “Om Kærlighed” (Helle Grarup, Oskar Friis Hansen, Thomas Abrigo).

Lokation: Læreværelset 05, 08.

Hold øje med karaktererne – og følg med dem for uddybelse

19.00 – 23.00 Lydkassen: Kunst Som Ressource

Audio kunstinstallation med ord og billedkunst

Hvad gør kunst for os mennesker? Og hvordan kan kunsten åbne for egne ressourcer, når livets skyggesider trænger sig på? Et rum i rummet med mikrofon, hvor du anonymt kan dele dine refleksioner og oplevelser i Sanseteket med temaet Livets Skole. I rummet vil du også opleve billedkunst og ord.

Vi samler stemmer ind til udgivelse af en podcast om Sanseteket, og vil gerne bruge din, hvis du vil dele dine refleksioner.

V/ podcaster og skribent Steffie Syrild & billedkunstner Camilla Willis.
Lokation: 07

19.30 – 20.30 Drop In Rituals

Mød dine egne sanser i interaktive rituelle vignetter a´15 minutters varighed 
Lokation: Admission + 06

21.00 – 22.00 Drop In Rituals

Mød dine egne sanser i interaktive rituelle vignetter a´15 minutters varighed 
Lokation: Admission + 06

22.30 – 22:45 Breve Til De Elskede Hinsides

Breve skrevet af Sansetekets besøgende læses nu op af Sansetekets mange stemmer. Luk øjnene – og lyt med.
Lokation: Gymnastiksalen

22.55 Ild i Natten

Kom med udenfor ved skolens udendørs areal og oplev transkvinden Malene Andreasen puste ild ud i efterårsmørket.
Lokation: Skibet

23.00 Kulturnat

Sanseteket slutter af med en times vellyd med DJ Lars Hagen. Snup en drink i baren, nyd udstillingen af refleksioner på tørresnorene, og tag en dans med en af Sansetekets mange performere – eller en anden besøgende.

Nydelse er nøglen.

Lokation: Gymnastiksal

Få seneste

nyt fra TAoT

Få besked så snart billetsalget starter

Vi skal lige have de sidste ting på plads før vi kan åbne for billetsalget. Så skriv dig på listen og vær blandt de første der får besked.

Tak for din interesse. Du modtager en e-mail, så snart vi åbner for billetsalget.