fbpx


DA / EN

Pigen Under Vandet

Forestilling & Dialog

Bestil digital fremvisning

Forestilling om håb og forvandling

Oplev en gribende og poetisk musikforestilling om en rejse fra traumatiske oplevelser – til styrket liv.

Pigen under Vandet er en fortælling baseret på Lotte Arnsbjergs tidlige barndom, hvor hun oplevede seksuelle overgreb fra en voksen i familien.

Historien veksler imellem det lille barns reaktioner og den voksne kvindes proces imod forståelsen af, at ingen andre end hun selv kan tage hendes krop og liv tilbage.

I poetiske billeder og musik får vi indsigt i, hvordan den lille pige bruger sin fantasi og kreativitet til at håndtere situationen. Dette bringer pigen til en imaginær verden, hvor et stort lyseblåt hav transformerer mørke til lys.

På trods af de barske realiteter i fortællingen, formidler forestillingen et usædvanligt stærkt og inspirerende livssyn – med fokus på de ressourcer, som smertefulde oplevelser kan åbne op for.

Forestillingen er et sanseligt optrin til den efterfølgende fælles dialog. Med afsæt i erfaring fra fagprofessionelle, fokuserer vi på kreative udviklings processer for mennesker, der ønsker mere trivsel og frihed i personlig udfoldelse.

Pigen under Vandet blev til i New York efter et tilfældigt møde mellem Skuespiller Lotte Arnsbjerg og komponist samt musiker Carman Moore. Resultatet blev en ærlig og stærk forestilling, som har vakt stor begejstring i både USA og DK.

Få besked så snart billetsalget starter

Vi skal lige have de sidste ting på plads før vi kan åbne for billetsalget. Så skriv dig på listen og vær blandt de første der får besked.

Tak for din interesse. Du modtager en e-mail, så snart vi åbner for billetsalget.