fbpx


DA / EN

Trans-formation Webinar

Se optagelsen

Fra skrøbelighed til styrke – når kunsten gør en forskel

Når livet er sværest, kan det at arbejde med kunst skabe en vej frem. I dette webinar, sætter The Art of Transformation fem mennesker i stævne, der på hver deres vis har arbejdet kunstnerisk med egen og andres sårbarhed.

I en dialog om kunstneriske greb og muligheder deler skuespiller Lotte Arnsbjerg, musiker, sanger og tekstforfatter Daniel Abraham, kunstner og underviser Henriette Lykke, musiker, sanger og tekstforfatter Kira Skov, formand for Dansk Psykoterapeutforening Pia Clementsen og skuespiller, sanger og leder af Aspiranterne Allan Klie persolinge erfaringer med kunstnerisk tilgang til området – og med hvordan kunsten kan tænkes ind nye sammenhænge, når vi taler om mental sundhed og livskvalitet.

Undervejs fortæller Lotte også om idéen bag The Art of Transformation, og om mulighederne for at deltage i Transformation Lab i Aarhus i april måned. Webinaret ledes af Eva Hjelms, projektchef for Et bedre liv med Kultur i Kulturmetropolen.

Se optagelsen

Medvirkende

Vært

Eva Hjelms

Skuespiller, sanger & kunstnerisk leder

Lotte Arnsbjerg

Musiker, sanger & tekstforfatter

Daniel Abraham

Kunstner & underviser

Henriette Lykke

Musiker, sanger & tekstforfatter

Kira Skov

Formand for Dansk Psykoterapeutforening

Pia Clementsen

Skuespiller, sanger & leder af Aspiranterne

Allan Klie

Få seneste

nyt fra TAoT

Få besked så snart billetsalget starter

Vi skal lige have de sidste ting på plads før vi kan åbne for billetsalget. Så skriv dig på listen og vær blandt de første der får besked.

Tak for din interesse. Du modtager en e-mail, så snart vi åbner for billetsalget.