fbpx


DA / EN

Events

Sanseteket på Kulturnatten 2022

Kulturnatten

Sanseteket

Kom til SANSETEKET på Kulturnatten 2022

14. oktober kl. 18-23 på Brønshøj Gamle Skole, Brønshøjvej 3.

D, 29. november på Teater Batida i København

Transformation POWER Salon

Inspiration, kunstneriske indslag og dialog om feltet mellem kunst, behandling og veje til heling.

Vi mødes i fællesskab, så ideer og kreative metoder omkring bedre trivsel for mennesker kan sprede sig som ringe i vandet.

Gå ikke glip af 3 sprudlende timer.

 

Forestilling

Pigen under vandet

Pigen Under Vandet er en musikdramatisk forestilling om håb og om hvordan et traume og senfølger af seksuelle overgreb i tidlig barndom blev til personlig udvikling og ressource.

Afholdte Events

Transformation LAB

6-10 April i Kultur Bunkeren Aarhus

Vær med til at undersøge, diskutere og opleve kunsten som redskab i menneskelige helingsprocesser, når Transformation Lab afholdes på Kulturhus Bunkeren i Aarhus N d. 6.-10.april. Med afsæt i ‘den personlige fortælling’ spørger vi, hvordan kunst kan aftabuisere, vække genklang og muliggøre livsudfoldelse for mennesker i sårbare livssituationer. Transformation Lab kombinerer workshops, faglige oplæg, dialog-caféer, refleksionsrum, suppespisning og kunstneriske indslag. Du kan møde mennesker der deler egne erfaringer med kunst i forandringsprocesser, fagprofessionelle der arbejder i krydsfeltet mellem kunst og sundhed samt organisationer som TUBA, Landsforeningen Spor, CSM, Psykiatriens Hus og Museum Ovartaci. Arrangementet er åbent for alle (kræver tilmelding) og afholdes i samarbejde med Aarhus Kommune og FO-Aarhus.

Få seneste

nyt fra TAoT

Få besked så snart billetsalget starter

Vi skal lige have de sidste ting på plads før vi kan åbne for billetsalget. Så skriv dig på listen og vær blandt de første der får besked.

Tak for din interesse. Du modtager en e-mail, så snart vi åbner for billetsalget.